Red Sauce Stewe

Ingredients

Ingredients

Ingredients for 4 people:
750g (26.5oz or 1.65lbs) pieces of beef muscle
500ml (17.6UKfloz or 16.9USAfloz) dry lambrusco
1 minced onion
2 ladles of bouillon
2 spoons of tomatoes concentrate
30g butter
4 spoons of olive oil
2 spoons of flour
Paprika
Salt
Peppe

Preparation

Contatti

Via A. Tosi, 3 46017 Rivarolo Mantovano (MN) - Italia
338 3783634
enrico.bresciani2@gmail.com
Orari

9.00-12.30 e 15.00-19.00
Giorno di chiusura: Domenica e Lunedì pomeriggio

CONSEGNA GRATUITA A DOMICILIO

Fiere

Ultime news

Vigna & Vino s.r.l. – Via Tosi 3 46017 Rivarolo Mantovano (MN) – Partita iva:02425230204 – Pec: vignaevinosrl@legalmail.it
– REA MN 251852| Note legali | Privacy

Realizzato da SempreWebDesign